Se Jack White synge reklame-jingler med Stephen Colbert – og spille ‘Ice Station Zebra’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stephen Colberts ‘The Late Show’ har et segment, hvor de synger udvidede udgaver af kendte reklamejingler. I seneste omgang ‘Jingle More of the Way’ var Jack White gæst. Her fortsætter de sangteksterne fra reklamer for Band-Aid-plastre, Folgers-kaffe og Toys “R” Us.

Det drejer sig naturligvis om amerikanske reklamer, så det anbefales, at man ser dem først, så man kender konteksten til segmentets jokes. White og Colbert fortsætter jinglerne, så de bliver til egentlige historier, og de er ganske morsomme.

Da han alligevel var forbi, spillede White det ganske aparte nummer ‘Ice Station Zebra’ fra hans nyeste album ‘Boarding House Reach’. Nummeret bliver kun særere her, hvor der er skruet op for både de jazzede og de rockede elementer, og Jack Whites indre legebarn slår sig løs med nogle syrede vokalfiltre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af