Kanye var ustyrlig til lyttefest i Wyoming – ranchen bandlyser nu rappere

Kanye var ustyrlig til lyttefest i Wyoming – ranchen bandlyser nu rappere
Kanye og Kim Kardashian West til lyttefesten i nat i Wyoming.

I fredags udkom Kanye Wests nye album ‘Ye’, men før vi allesammen kunne få lov til at høre det, afholdt Kanye om natten lyttefest på The Diamond Cross Ranch i Wyoming – tæt på bjergtoppene, hvor hans album blev indspillet.

Den næste lyttefest bliver dog ikke holdt der, men i stedet i Los Angeles. Jane Golliher, der ejer og styrer The Diamond Cross Ranch, har nemlig sagt til The Blast, at den nye politik for ranchen vil være »Ikke flere rappere«.

Kanyes arrangement skulle nemlig have været det »mest forvirrende« arrangement, ranchen nogensinde har afholdt, og Kanye skiftede mening »hvert 30. minut«.

Golliher siger desuden, at arrangementet oprindeligt var sat til at være overstået kl. 22.00, men Kanye startede det først 21.30. Selv om ‘Ye’ er et kort album, betød det stadig, at Kanye gik markant over tid. Det blev eftersigende så hektisk, at Gollihers mand truede med at trække strømmen ved midnatstid, hvis festen ikke stoppede. Decibelbegrænsningerne blev også behørigt oversteget.

Men ja, prøv du selv at holde styr på en manisk Kanye i højeste gear.

Læs anmeldelse: Kanye West ‘Ye’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af