Kanye West live-streamede hele sit nye album ’YE’ til celeber bålfest i Wyoming – se videoerne her

Kanye West live-streamede hele sit nye album ’YE’ til celeber bålfest i Wyoming – se videoerne her
Kanye og Kim Kardashian West til lyttefesten i nat i Wyoming.

Kanye Wests ottende album forventes at udkomme i dag. Det har dog endnu ikke indtaget nogen streamingtjenester, men et par udvalgte (og de natteravne, der holdt øje med Kanyes livestream) har dog nu hørt albummet i sin syv track lange helhed, da Kanye i nat (det vil sige for et par timer siden, dansk tid) afholdt lyttefest i Wyoming.

Kanye vendte tilbage til Wyomings idylliske bjerglandskab, hvor albummet blev til, og han havde taget venner, musikbranchens spidser og en række tilfældige, heldige hang-arounds (inkl. 2 Chainz’ hund) med sig, så de kunne høre albummet af to omgange. Hele lyttefesten blev livestreamet via app’en WAV, der dog desværre ikke har gemt videosnaser af herligheden – men til gengæld svømmer de sociale medier med små teasers fra festen.

Albummet, der blev præsenteret af Chris Rock, har fået titlen ’YE’ – ikke ’Love Everyone’, som Kanye ellers tidligere luftede idéen om. De syv tracks inkluderer features som Ty Dolla $ign, Kid Cudi, Jeremih, Young Thug, Shake, Charlie Wilson og en telefonsvarerbesked fra Nicki Minaj. Albummets cover, der endnu ikke er kommet online, er ifølge et tweet fra Kim Kardashian blevet skudt af ’Ye selv på vej til festen.

Et par af de videoklip, der har ramt nettet, afslører et par mindeværdige linjer fra forskellige tracks. »Russell Simmons wanna pray for me too / Imma pray for him ’cause he got MeToo’ed«. »They said ’build your own’ / I said ’how Sway?’ / I said slavery was a choice / they said ’how Ye?’«.

Blandt gæsterne til festen kan vi blandt andet spotte Travis Scott, Desiigner, Teyana Taylor, Nas, 2 Chainz (og hans hund), Kid Cudi, A$AP Nast, Ty Dolla $ign, Pusha T, Cyhi the Prince, Jonah Hill og Chris Rock.

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum

“YE” Feeling the album so far? Video Via @genius ?

Et opslag delt af Hip Hop Mindset® (@hiphopmindsetco) den

TOUCHDOWN! #GANg

Et opslag delt af Desiigner (@lifeofdesiigner) den

This one.

Et opslag delt af COMPLEX (@complex) den

YE Album at the ranch

Et opslag delt af Nasir Jones (@nas) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af