Mø går UK-rap – se videoen til ‘Your Lovin’ med Yxng Bane og Steel Banglez

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Producerstjernen Steel Banglez har skaffet to sprudlende kunstnere til at levere vokal til sin nye single – for det første det britiske raptalent Yxng Bane, og for det andet (og langt vigtigere) selveste , som altså nu prøver kræfter med at lægge vokal til en UK-ting.

Sangens beat er lavet i Yxng Banes vanlige afrotrap-stil, men der er klare elementer af både Steel Banglez’ hang til tætpakket produktion og Møs flair for stærke popmelodier. Nummeret lyder af de sene sommeraftener, og forhåbentlig kan den give Mø endnu et UK-hit oven på ‘Lean On’, ‘Cold Water’ og ‘Final Song’, der alle ramte den britiske top-20.

Sangen har fået følgeskab af en video, hvor vi ser den tumultariske kærlighed mellem Yxng Bane og Møs roller, hvilket også bliver behandlet i teksten – hver især befinder de sig langt fra hinanden og tænker på hinandens nærvær, og til sidst mødes de på klubben, hvor de antageligvis finder sammen igen til trods for tidligere problemer.

Læs også: Mø vil gerne lave musik med Soundcloud-rapperen Ski Mask the Slump God

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af