Nicki Minaj og Lil Wayne mødes på nyt nummer: ’Rich Sex’

Nicki Minaj og Lil Wayne mødes på nyt nummer: ’Rich Sex’
Nicki Minaj ved MET Gala i nat. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images))

I går annoncerede Nicki Minaj, at hun kommer til Danmark flankeret af Future til marts, og i dag følger hun op på nyhedsstrømmen med endnu en solid rapper-alliance. Nicki Minaj har nemlig fået selskab af Lil Wayne på det spritnye nummer ’Rich Sex’ – en titel som Future også (for lige at gøre forvirringen total) tidligere har gjort brug af.

Nicki Minaj og Lil Waynes ’Rich Sex’ drypper – som titlen knapt så subtilt indikerer – af sex og dollar-liderlighed over tunge beats, lyse keys og et særdeles catchy omkvæd. Minaj tegner skarpt billedet op: »I like money more than dick, nigga, that’s a fact / you think pussy’s everything? Well, let’s have a chat«.

Nicki Minaj har desuden teaset, at hun slipper en single med Ariana Grande under titlen ’Bed’ nu på torsdag. Efter sigende skulle både ’Bed’ og de tidligere offentliggjorte singler ’Chun-Li’ og ’Barbie Tingz’ figurere på Minajs kommende album ’Queen’, der oprindeligt skulle lande nu på fredag, men som er blevet skubbet til den 10. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af