Se videoen til Kwamie Livs nye popsang ‘Follow My Heart’

Se videoen til Kwamie Livs nye popsang ‘Follow My Heart’
Kwamie Liv. (Foto: Taj Francois)

Kwamie Liv udgav i slutningen af maj det guitarbårne nummer ‘Sweet Like Brandy’, hvor en sensuel mystik var i fokus. Nu har hun udgivet en ny single, der ligeledes er at finde på hendes kommende debutalbum, men den bærer et helt andet udtryk.

‘Follow My Heart’ er nemlig en mere rendyrket popsang, og den er da også mixet af Josh Gudwin, der har arbejdet med kunstnere som Dua Lipa, Justin Bieber og Carly Rae Jepsen.

Sangen er dog skrevet af Kwamie Liv selv, og ligesom med ‘Sweet Like Brandy’ har hun atter en gang instrueret videoen. I en pressemeddelelse siger Kwamie, at »det var mere eller mindre bare filmfotografen, Taj og [mig] med et kamera på jagt efter det perfekte øjeblik. Det hele gik op i en højere enhed, da mine venner Jeff Hova og Dawanna sluttede sig til. De besidder begge den smukkeste balance mellem rå styrke og sårbarhed«.

Kwamie Livs debutalbum, der har fået titlen ‘Lovers That Come and Go’, er blevet udskudt fra denne måned til en gang i efteråret.

Læs også: Hør Kwamie Livs sensuelle nye single ‘Sweet Like Brandy’ – hun har selv instrueret videoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af