Damon Albarn uddyber Del the Funky Homosapiens tilstand og ulykken på Roskilde Festival

Damon Albarn uddyber Del the Funky Homosapiens tilstand og ulykken på Roskilde Festival
Damon Albarn på Orange Scene lørdag nat. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Lørdag aften lukkede Gorillaz Orange Scene på årets Roskilde Festival. Det skete med et storslået show, der desværre endte med et uhyggeligt uheld, da rapperen Del the Funky Homosapien faldt ned fra scenen midt under sit vers i finalenummeret ’Clint Eastwood’.

Del delte efterfølgende en hurtig Twitter-update fra hospitalssengen i Roskilde, hvor han skrev, han havde det udmærket, men var nødt til at blive på hospitalet et stykke tid. Vi har dog endnu ikke vidst, hvad der præcis skete med Del efter styrtet, men Damon Albarn uddyber nu ulykken og Dels tilstand i et nyt radiointerview via Beats 1: Del har brækket syv ribben, punkteret og flænget en lunge.

»Del er stadig på hospitalet i Roskilde. Han har syv brækkede ribben, han punkterede sin lunge i den ene side, fik en flænge i den i den anden side«, fortæller Damon Albarn efter at have spurgt en manager, om han måtte offentliggøre rapperens tilstand.

Albarn fortsætter: »Han kommer til at klare den. Det var bare et fald fra scenen. Jeg er faldet af scenen flere gange, fra scener langt højere end det, og jeg har været heldig. Da han faldt ned, kiggede jeg på ham: ’Kom nu, kom op, der er 80.000 mennesker derude, og vi er nødt til at afslutte’. Jeg troede, jeg kunne fortsætte med sangen. Jeg troede, han var okay, men det var han virkelig ikke«.

»Det er en frygtelig, frygtelig ting, jeg har svært ved at forstå. Jeg bliver ved med at genspille det i hovedet«, afslutter en tydeligt medtaget Albarn. Hør interviewklippet herunder.

Læs anmeldelse: Gorillaz på Roskilde Festival

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af