Rihanna-update fra rygtebørsen: Et dancehall-album og et popalbum på vej

Rihanna-update fra rygtebørsen: Et dancehall-album og et popalbum på vej
Rihanna til biografpremieren på ’Valerian and the City of a Thousand Planets’ sidste år. (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Rygterne om, at Rihanna skulle være i fuld gang med nyt materiale, har floreret længe – faktisk lige siden bølgerne lagde sig efter hendes seneste udgivelse, ’Anti’, i 2016. Anonyme kilder har tidligere lækket, at Rihanna skulle være i gang med hele to nye album, og at der skulle være en hel del reggae indblandet. Rolling Stone har undersøgt sagen nærmere i en ny artikel.

Rolling Stone skriver, at flere Rihanna og hendes Roc Nation-hold ganske rigtigt er i gang med to album: Et dancehall-album og et mere traditionelt popalbum.

Om dancehall-projektet lyder det fra en anonym kilde, at Rihannas hold »har – det er ikke løgn – 500 sange fra dette projekt fra forskellige producere og forfattere. De vælger kun 10 sange«. Blandt de involverede producere og kunstnere i projektet er navne som Skrillex, Boi-1da, Kranium, Supa Dups, R. City, Tyshane ”Beam” Thompson nævnt.

»Hvis Rihanna-albummet sælger godt, vil troen på, at (dancehall-)genren er værd at investere i, blive genoprettet«, lyder det ifølge Rolling Stone fra en anonym producer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af