Se Kanye West, ASAP Rocky og ASAP Ferg levere freestyles i studiet i ny AWGE-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

AWGE (ASAP Rockys kreative kollektiv) udgav forleden en video med titlen ’AWGE DVD (Vol. 3’). Højdepunktet af de godt 49 minutter må siges at være ASAP Rocky og Tyler, the Creators fællesnummer ’Potato Salad’, men videoen rummer flere guldkorn end som så.

Midt i videoen ligger nemlig en lille optagelse fra studiet, hvor Kanye West sidder og mikser et beat med et af sine store, smørrede (og forholdsvist sjældne) smil på læben. Som beatet kører derudad, griber både Kanye,  ASAP Ferg og ASAP Rocky det og lægger et par umiddelbart improviserede og ganske underholdende freestylelinjer over det.

Se freestyle-sessionen fra studiet i videoen i toppen fra omkring 17.20. Hele AWGE-videoen inkluderer foruden freestylen og ’Potato Salad’ også mindre optrædener fra Lil Flip, Maxo Kream, Skepta, Playboi Carti og FKA Twigs.

I går kunne vi skrive, at ‘Potato Salad’ afsluttes med ordene ‘WANGSAP – coming soon’, hvilket umiskendeligt lignede en teaser for et muligt projekt mellem Rocky og Tyler. Det lader dog ikke til, at Tyler har været med inde over udmeldingen, idet han efter videoens release i går manede rygterne i jorden med en Twitter-opdatering: »Jeg dræber Rocky for det, jeg ved ikke, hvad der kommer snart eller ej, få ingen forhåbninger«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af