Tyler, the Creator og ASAP Rocky deler nyt nummer med gennemført chillvideo – teaser nyt samarbejde

Der er få rappere, der virker så gennemført hyggelige at hænge ud med som Tyler, the Creator og ASAP Rocky. Det ligner i hvert fald, at de to venner har chillet helt igennem i Paris i videoen til deres nye samarbejde, ’Potato Salad’, hvor de paraderer med smykker og tasker og hygger sig med Eiffeltårnet (og en Jaden Smith-cameo) i baggrunden.

Nummeret er – foruden at være en underholdende lille hang out-session – samtidig en virkelig smooth produktion med knivskarpe linjer og avancerede rim fra både Rocky og Tyler. ’Potato Salad’ sampler Monicas ’Knock Knock’ fra 2003, der er produceret af Missy Elliot og Kanye West.

Videoen afsluttes med ordene »WANGSAP – coming soon«, hvilket kunne tyde på, at de to rap-venner har endnu flere fællestracks på tegnebrættet. Tidligere har de samarbejdet på ASAP Mobs ’Cozy Tapes Vol. 1: Friends’-nummeret ’Telephone Calls’ samt Tylers ’Flower Boy’-track ’Who Dat Boy’.

Tyler, the Creator roder for alvor rundt i sample-skufferne disse dage, hvilket over den seneste måned har resulteret i numrene ’Peach Fuzz’, ’Gelato’ og ’Bronco’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af