Video: Festivalbekendelser med Fool

Før de skabte fest foran Countdown-scenen på Roskilde Festival i går, mødte vi Fool for at høre om nogle af deres mest private festivaloplevelser.

Og det går ikke stille for sig. Fra en smadret lejr til Adrians orgie med en svensk camp efter en svedig Miguel-koncert bliver der lukket op for posen, mens de inspicerer den scene, de altså spillede på i går på festivalen.

»Så du lå bare helt apatisk inde i et telt, småsvedende og kørte Maribou indimellem for at holde blodsukkeret højt«, forestiller Jabs sig retorisk, mens hans fantasi løber løbsk efter historien om Adrians svenskereventyr.

Følg løbende hele vores dækning af Roskilde Festival HER.

Læs også: Anmeldelse: Fool skabte Roskilde Festivals største teenagefest

Se også videoen, hvor Standard-podcastværterne battler for og imod Eminem:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af