Hør Nicki Minajs sang med Nas, der ikke kom med på ‘Queen’ grundet sample-problemer

Hør Nicki Minajs sang med Nas, der ikke kom med på ‘Queen’ grundet sample-problemer
Nicki Minaj. (Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Nicki Minajs nye album skulle oprindeligt have været udgivet i juni, men ‘Queen’ blev som bekendt udskudt til udgivelse i august, og i weekenden fik vi så det 19 numre lange opus med gæstebesøg fra blandt andre Eminem, Lil Wayne og Future.

Grunden til den oprindelige udskydelse var eftersigende, at Minaj ikke kunne få clearet et sample af Tracy Chapman, men over weekenden (efter udgivelsen af ‘Queen’) udkom nummeret ‘Sorry’ så, der låner fra Foxy Browns ‘Sorry’, som dog oprindeligt låner fra Tracy Chapmans ‘Baby Can I Hold You’.

Så ja, det virker til, at det hele altså har løst sig, selv om ‘Sorry’ ikke fik en plads på ‘Queen’. Nummeret har en stærk reggae-vibe, og så kigger selveste Nas forbi til et gæstevers.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af