Ord kan ikke beskrive Travis Scotts vanvittige video til ‘Stop Trying to Be God’

Det hele starter med hvad der ligner et rappende får, og derefter tager den nye video til Travis Scotts ‘Stop Trying to Be God’ virkelig fart og muterer ind i en vision af billeder og bibelske referencer, som i bund og grund skal ses og ikke beskrives med ord.

Et par stikord kunne være Kylie Jenner i guld som en slags Maria-skikkelse, mens Travis Scott selv ‘genfødes’ to gange i løbet af videoen. Først brændes han for at opstå som en slags Jesus-skikkelse, der rider på en drage, inden han får sit ansigt smeltet af (næsten som i ‘Indiana Jones 3’) og, nu gætter jeg altså bare, bliver genfødt som et rappende får i skødet på Jenner – måske det samme får, som man ser i starten af videoen?

Nå, nok snak – tryk play.

Læs også: Her er alle samples fra Travis Scotts ‘Astroworld’ samlet i én video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af