Solange-koncerten i København i morgen er aflyst

Solange-koncerten i København i morgen er aflyst
Solange. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

I morgen onsdag skulle Solange have spillet i Tivoli på forlystelsesparkens 175-års fødselsdag, men koncerten er nu blevet aflyst.

Tivoli skriver i en pressemeddelelse, at Solange er blevet syg, og hendes management har meddelt følgende: »Desværre vil Solange ikke være i stand til at optræde i Tivoli i København på onsdag, da hun uventet er blevet syg og dermed forhindret i at rejse til Danmark. Solange er taknemmelig for alles opbakning og ser frem til at optræde i Danmark en anden gang i fremtiden«.

Aflysningen er kommet ekstremt tæt på selve koncerten, og Tivoli har derfor ikke nogen erstatning klar til fejringen af jubilæet onsdag. Alle gæster i Tivoli ville kunnet have set koncerten, men der var også mulighed for at købe billetter til en Inner Circle, så man kunne komme helt tæt på Knowles-søsteren. Billetter til Inner Circle bliver refunderet.

»Koncerten var udsolgt og vi har forsøgt alle muligheder for at finde en passende afløser, men desværre uden held på grund af det meget korte varsel. Vi beklager meget og sørger for, at alle der har betalt billet til koncerten får pengene retur«, udtaler Nicolai Koppel, underdirektør i Tivoli, i pressemeddelelsen.

Den nu aflyste koncert var Solanges eneste planlagte optræden i Skandinavien i år. Hun gav sidste år en allerede legendarisk koncert på Roskilde Festival.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af