Spillestedet Hotel Cecil udvider med fast natklub – Franz Ferdinand dj’er til åbningen

Spillestedet Hotel Cecil udvider med fast natklub – Franz Ferdinand dj’er til åbningen
Franz Ferdinand.

Tilbage i marts fik København et nyt spillested i form af Hotel Cecil, der åbnede i Jazzhouses gamle lokaler i Niels Hemmingsens Gade. Masser af koncerter er allerede løbet under broen, og nu udvider spillestedet cv’et med en fast natklub.

Natklubben har fået navnet Cecil AM og kommer hver lørdag til at have åbent fra 23.00-04.00 – både i kælderen med dansegulv foran scenen og i de mere henslængte omgivelser i stueplan.

Åbningsfesten finder sted 1. september, og her kommer selveste Franz Ferdinand forbi til et dj-set. Tjansen hænger nok sammen med, at det skotske rockband samme aften giver koncert i Store Vega.

Udover Franz Ferdinand kommer musikken under åbningen til at blive styret af residents Christian d’Or og Lewis P. Colston. Mange vil nok genkende disse som fast inventar hos Natbar i Bremen Teater, og det er da også Bremen, som står bag Hotel Cecil.

I fremtiden vil Cecil AM byde på fester med blandt andre Heartbeats og Golden Days og klubarrangementerne Love Hangover og Born Into the 90’s.

Cecil AM
1. september
Hotel Cecil
Entré: 80 kr. / gratis indtil midnat
Aldersgrænse: 23 år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af