Video: Jamaika om sine vigtigste rim: »Det ændrede min måde at se musikkens grænser på«

Jamaika er tilbage, aktuel med singlen ‘Abu Debe’ og lige på trapperne med sit debutalbum. Da han var forbi vores kontor og fortalte om nogle af de rim, der har betydet meget for ham, pegede han blandt andet på et vers fra King Louie på Lil Bibbys ‘How We Move’.

»Det ændrede min måde at se musikkens grænser på«, fortæller Jamaika i videoen. »Nogle gange er en genre låst, og det gav så mig en anden måde at se det på«.

Når han fortæller, hvorfor de linjer, han er mest stolt af at have skrevet, kommer fra ‘Gode dage venter’, fremhæver han især vigtigheden af at skabe billeder i folks hoveder, men han vil ikke kalde sin egen rap for følsom.

»Du sidder jo ikke og græder over et nummer«, siger han. »Det handler om, hvis din ven har fået ti års fængsel, eller hvis du står til ti års fængsel. Sådan nogle ting som kan danne frustrationer i dig«.

Læs også: Jamaika på fri fod: »Jeg har haft to lange år til at lægge planer«

Se også Mine vigtigste rim med Don x Lee x Barber:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af