Childish Gambino deler animeret video feat. Kanye, der græder under sin ‘MAGA’-kasket

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I juli delte Childish Gambino den solbeskinnede lille sommer-singlepakke, ’Summer Pack’, med numrene ’Summertime Magic’ og ’Feels Like Summer’. Nu har sidstnævnte tilbagelænede track fået sig en animeret billedside, der følger Childish Gambino aka Donald Glover slentre igennem et villakvarter, hvor der er dømt sommerchill og legende rappere i vejkanten.

ASAP Rocky, Solange og The Weeknd leger krig, Oprah fletter Lil Uzi Verts hår, Rae Sremmurd løber efter J. Cole med en vandpistol, Nicki Minaj og Travis Scott leger med klodser, Drake jagter Future, der har stjålet hans cykel – der er dømt sommerleg på hiphop-villavejen for alle pengene. Den scene, der dog har skabt mest opmærksomhed, forestiller Kanye West, der græder under sin Trump-støttende ’Make America Great Again’-kasket. Heldigvis kommer Michelle Obama Ye til undsætning med en trøstende krammer.

Videoen rummer desuden klip med blandt andre Migos, 21 Savage, Beyoncé, Gucci Mane, Will Smith, Chance the Rapper, SZA, Rihanna, J. Cole, Outkast, Janelle Monáe, Whitney Houston, Lil Pump, Trippie Redd, 21 Savage, Metro Boomin, Kodack Black, Birdman, Jaden Smith, Azealia Banks, Ty Dolla $ign, Kid Cudi, Soulja Boy, Lil Yachty, Charlamagne, Gucci Mane, Snoop Dogg, Dr. Dre, Diddy, Wiz Khalifa, Jay-Z, 2 Chainz, Pusha-T, Lil Wayne, Meek Mill, Young Thug og Chris Brown.

Videoen er tegnet af Justin Richburg, mens den er instrueret af Glover selv i selskab med Ivan Dixon og Greg Sharp.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af