Childish Gambino deler to nye sommertracks – første udgivelser siden ‘This Is America’

Childish Gambino deler to nye sommertracks – første udgivelser siden ‘This Is America’
Childish Gambino i videoen til 'This Is America'.

Childish Gambino har delt to nye numre, og der er dømt storstilet, bekymringsfri sommerstemning. De to nye numre hedder ’Summertime Magic’ og ’Feels Like Summer’. Begge numre ligger på diverse streamingtjenester under en single-pakke med titlen ’Summer Pack’.

Der er tale om et markant stemningsskift, siden Childish Gambino i maj smed den banebrydende, lille bombe ’This Is America’. Denne gang har Glover trukket de hvæssede kløer tilbage til fordel for old school lejrbålsguitar, solbeskinnede synths, kølige korstemmer og dansevenlige rytmer – en vaskeægte sommerpakke, som titlerne ganske rigtigt lover.

Pitchfork meddeler, at begge numrene vil figurere på Glovers kommende fjerde album i selskab med ’This Is America’. Hvis alle tre tracks kommer til at bo under samme tag, lader det til at blive en noget spraglet, men spændende sag.

Læs også: Chance The Rapper bekræfter kommende album med Kanye West og Childish Gambino

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af