Chance The Rapper bekræfter kommende album med Kanye West og Childish Gambino

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et nyt interview med Pete Rosenberg fra Complex taler Chance The Rapper om fremtidige udgivelser, og der er i den grad spændende ting på programmet.

Chance afslører, at han arbejder på et syv numre langt album med Kanye West, og han verificerer atter, at han arbejder på at udgive et album med Childish Gambino.

»På grund af [Kanye Wests] evne til at arbejde på flere projekter samtidig, har jeg arbejdet aktivt på mit samarbejde med Childish, og jeg skal udgive en 7-track med Ye«, siger Chance og fortsætter:

»Kanye er min yndlingsrapper, som jeg har fulgt uden at kende i lang tid, og Donald Glover er den første rapper, der nogensinde sagde ‘tag på tour med mig’, dengang ingen havde hørt noget af det, jeg havde udgivet«

Ifølge rapperen skal han begynde at arbejde på Kanye-albummet i juli. I forhold til albummet med Childish Gambino siger Chance, at de har indspillet seks sange, der alle er »fire«, men han forventer, at albummet i alt (desværre) vil være over 14 sange.

Læs også: Se Childish Gambino surprise-gæste Chance the Rappers ‘Open Mike Nights’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af