Det tyder på, at der er ny musik fra Childish Gambino – med både Chance The Rapper og Rae Sremmurd

Det tyder på, at der er ny musik fra Childish Gambino – med både Chance The Rapper og Rae Sremmurd
Childish Gambino. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Donald Glover har længe sagt, at det næste album, han udgiver, vil være det sidste Childish Gambino-album nogensinde. Selv har han ikke sagt meget om, hvordan han planlægger at afslutte sin musikkariere, men hans mulige samarbejdspartnere går ikke nær så stille med dørene.

I et interview med Billboard bliver Rae Sremmurd udspurgt om hvorvidt, de ser frem til deres kommende USA-turné med Childish Gambino. Slim Jxmmi fortæller blot, at de glæder sig, men det er Swae Lees svar, der især vækker vores interesse: »Jeg har en laptop med ca. 1.000 bangers, og jeg ved at Childish Gambino har omkring 2.000 eller 3.000, så hvem ved? Det kan være, at vi laver et helt album sammen i stil med ‘Redbone’ og ‘Black Beatles’«.

Et helt album virker måske lidt overilet fra Swae Lees side af, når man tager i betragtning, at vi trods alt har at gøre med afslutningen på Childish Gambinos karriere som musiker – det virker usandsynligt, at dette vil blive gjort med et fællesalbum. Det lader dog uanset hvad til, at Swae Lee vil gøre sit for at få indspillet noget med Glover.

Swae Lee er dog ikke den eneste, der snakker om at indspille musik med Childish Gambino. Chance the Rapper har længe snakket om muligheden for en fælles udgivelse, og i et interview med Pitchfork siger han: »Vi opretholdt det rygte i lang tid uden at indspille noget… Vi mødtes i Atlanta og indspillede nogle tracks og… de er fantastiske«.

Chance og Glover har altså angiveligt allerede indspillet noget sammen. Vi glæder os til at høre det, uanset om det bliver på Childish Gambinos eller Chance The Rappers næste udgivelse – eller en fælles en af slagsen.

Læs også: Se Childish Gambino synge hjertet ud på ‘Terrified’ til årets Grammys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af