Donald Glover er på sin sidste Childish Gambino-turné nogensinde – uden europæiske shows på plakaten

Donald Glover er på sin sidste Childish Gambino-turné nogensinde – uden europæiske shows på plakaten
Donald Glover på scenen som Childish Gambino. (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Donald Glover annoncerede allerede sidste år, at hans næste album vil blive hans sidste nogensinde som Childish Gambino. En kedelig nyhed, som han i weekenden udbyggede fra scenekanten på sin ’This Is America’-turné: Den turné, han netop har taget hul på i USA, bliver nemlig også hans allersidste af slagsen som Childish Gambino.

Nyheden er naturligvis ikke så underlig i kølvandet på udmeldingen om, at han trækker sig fra sit Childish Gambino-projekt, men man kunne da have håbet, han ville tage på verdensturné med det kommende album, som han har teaset skulle blive det sidste. Nyheden er endvidere særligt kedelig for alle os europæere, der nu kan skyde en stor, fed, hvid pind efter at opleve Childish Gambino live, eftersom ’This Is America’-turnéen ikke tager ham over Atlanten.

»Hvis du er til dette show, skal du vide, at dette er den sidste Gambino-turné nogensinde. Det her er ikke en koncert. Det her er en fucking kirke«, sagde Glover på scenen forleden under turnéens første stop i hjembyen Atlanta.

På den positive side er Glovers Childish Gambino-pension heldigvis ikke ensbetydende med, at han trækker sig fra musikken. Glover har udelukkende annonceret, at det er under Gambino-aliasset, han ikke længere vil udgive musik. »Jeg er i gang med et andet projekt lige nu, men jeg kan godt lide afslutninger, jeg synes, de er vigtige for at kunne gøre fremskridt«, udtalte han på en pressekonference tidligere på året.

Læs også: Childish Gambino deler animeret video feat. Kanye, der græder under sin ‘MAGA’-kasket

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af