Robyn deler klubklart titeltrack fra det kommende album ’Honey’

Robyn deler klubklart titeltrack fra det kommende album ’Honey’
Foto: Mike Coppola/Getty Images

Robyns endelige comeback siden ’Body Talk’ fra 2010 nærmer sig med hastige skridt. Den 26. oktober udgiver den svenske sangerinde det nye album ’Honey’, og i dag har hun løftet sløret for albummets titeltrack.

’Honey’ er en sødmefuld, lille klub-skæring, hvor Robyns fine popfraseringer leger med pulserende, elektroniske beats – som skabt til at give sig hen til på dansegulvet. Og det er også rundt regnet tanken, lyder det fra Robyn i en pressemeddelelse.

»Det er ikke produceret eller skrevet som en normal popsang. Det er fuldkommen baseret på idéen om klubmusik. Når du lytter til klubmusik, er der ingen belønning. Belønningen er ikke: ’Ah, her er omkvædet, her er teksten, der giver mening’. Du er nødt til at nyde det, det er. Du er nødt til at nyde, der ikke er nogen konklusion«, forklarer Robyn.

Den uforløste stemning, Robyn sætter ord på i pressemeddelelsen, går igen i teksten. »You’re not gonna get what you need / but baby, I have what you want / come get your honey«.

Nummeret blev første gang teaset tilbage i 2017 i et afsnit af ’Girls’, men det har ifølge Robyn været så længe undervejs, da hun skulle forlige sig med tanken om, det var et klubtrack snarere end et normalt popnummer.

Hør ‘Honey’ i sin fulde længde samt i en kortere, radiovenlig version herunder.

Læs også: Se Elle Fanning som spirende popstjerne i første trailer til ‘Teen Spirit’ – Robyn, Ariana Grande og Major Lazer aflægger gæstevisit

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af