Se Elle Fanning som spirende popstjerne i første trailer til ‘Teen Spirit’ – Robyn, Ariana Grande og Major Lazer aflægger gæstevisit

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første trailer til det kommende musikdrama ‘Teen Spirit’ teaser store drømme om berømmelse hos en 17-årig teenager spillet af det unge stortalent Elle Fanning.

Filmens hovedkarakter Violet (Fanning) bor på en gård sammen med sin mor på den engelske ø Isle of Wight, hvor hun fører en enspænder-tilværelse med pligter, skole og fritidsarbejde som tjener. Men Violet har et skjult talent i form af en fænomenal sangstemme, som kan være hendes vej væk fra landet og ind i berømmelsens neonlys – og noget tyder på, at det kan være gennem talentshowet ‘Teen Spirit’, som traileren giver glimt af.

Filmen er skrevet og instrueret af debuterende Max Minghella, som mange nok vil kende fra hans skuespillervirke, blandt andet i rollen som Nick i ‘The Handmaid’s Tale’. Han er desuden søn af instruktøren Anthony Minghella, kendt for ‘The Talented Mr. Ripley’ og ‘Den engelske patient’. Minghella (altså Max) beskriver i et interview med Brief Take filmen som »et stykke pop-underholdning«, og castet tæller da også flere store navne fra virkelighedens musikscene, heriblandt Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry og Major Lazor, der lægger musik til filmen både foran og bagved kameraet.

På producerholdet finder man desuden ‘La La Land’-producer Fred Berger, og så kan man i øvrigt glæde sig til at se halvdanske Zlatko Buric, der befinder sig blandt castet i en endnu uvis rolle.

Der er endnu ikke annonceret en officiel biografpremiere, men filmen bliver vist for første gang på Toronto-filmfestivalen, der starter i dag.

Læs også: Første foruroligende trailer til ‘The Handmaid’s Tale’-instruktørs apokalypsefilm med Peter Dinklage og Elle Fanning

Læs også: Venedig-highlight dag 7: Natalie Portman er manisk popstjerne i nyt karrierehøjdepunkt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af