Første foruroligende trailer til ‘The Handmaid’s Tale’-instruktørs apokalypsefilm med Peter Dinklage og Elle Fanning

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Handmaid’s Tale’-instruktør Reed Morano har kastet sig over endnu en dystopisk fortælling, denne gang som spillefilm og i en postapokalyptisk setting i scifi-dramaet ’I Think We’re Alone Now’, der nu teases i en dyster trailer. Som titlen antyder, drejer filmen sig om to ensomme eksistenser, der har overlevet en mystisk katastrofe, som tilsyneladende har udraderet menneskeheden og efterladt dem alene i verden.

I traileren følger vi Del (Peter Dinklage), der gør den overraskende opdagelse, at han ikke er alene, da han finder teenagepigen Grace (Elle Fanning) bevidstløs, men i live, i en forulykket bil. Mystikken breder sig, som det kommer frem, at Grace gemmer på en hemmelighed, og Del, foruden ensomheden, kæmper med sine egne dæmoner.

Plottet lægger ikke ligefrem op til en talstærk rollebesætning, og listen tæller da også kun fire navne, som til gengæld vægter tungt på stjerneskalaen. Udover Dinklage og Fanning i hovedrollerne tæller castet ingen ringere end Paul Giamatti og Charlotte Gainsbourg. Hvilke roller, de to sidstnævnte spiller, er dog uklart, da hverken Giamatti eller Gainsbourg optræder i traileren – man kan dog på et tidspunkt i traileren ane Giamattis genkendelige røst på lydsiden.

Morano har både instrueret og fotograferet filmen, der dømt ud fra traileren bærer tydeligt præg af hendes karakteristiske stil med stærke farver i kontrast til dunkel baggrund og vedholdende close-ups af tungsindige karakterer, som vi eksempelvis har set det i hendes fotografiske arbejde i instruktørdebuten ’Meadowland’ og Netflix-dokumentaren ’Joan Didion: The Center Will Not Hold’.

’I Think We’re Alone Now’ blev vist på Sundance tidligere i år, hvor den modtog en jurypris for ’excellence in filmmaking’. Filmen får amerikansk biografpremiere i september, og det er endnu uvist, hvornår den rammer de danske biografer.

Læs også: Efter ’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 er jeg færdig med Gileads elendigheder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af