Se Kanye West overtage ‘SNL’ i stort vandflaske-kostume, med ny sang og en politisk tale

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kanye West stod for de musikalske indslag i gårsdagens sæsonåbning af ‘Saturday Night Live’, hvor han spillede tre numre og holdt en politisk tale for publikum om sit forhold til Trump og sine planer om at stille op som præsident i 2020.

Sammen med Teyana Taylor opførte han det nye nummer ‘We Got Love’, som blev leaket tidligere på sommeren og efter alt at dømme vil være på det kommende ‘Yandhi’-album, der skulle være udgivet i nat, men stadig glimter ved sit fravær.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

West indtog dog først scenen iført et kæmpe vandflaske-kostume side om side med Lil Pump. Sammen spillede de en modificeret udgave af deres store hit ‘I Love It’, hvor musikvideoens allerede nu ikoniske boks-kostume og enorme Yeezy-sandaler blev udskiftet med en Perrier-flaske.

West rundede showet af, da han spillede ‘Ghost Town’ sammen med Kid Cudi, 070 Shake og Ty Dolla $ign på guitar. Da rulleteksterne blev kørt, fortsatte Kanye West sin optræden med en politisk tale for publikum, der altså ikke blev optaget til programmet, men som Chris Rock har lagt op på sin Instagram Story.

Om sin støtte til Trump forklarer han blandt andet: »Masser af gange, når jeg taler med en hvid person, siger de, ‘hvorfor kan du lide Trump? Han er racist?’. Men hvis jeg var bekymret om racisme, ville jeg flyttet ud af Amerika for lang tid siden«.

Læs også: Kanye Wests nye album har besøg af både 6ix9ine og XXXTentacion – hør smagsprøver

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af