Kanye Wests nye album har besøg af både 6ix9ine og XXXTentacion – hør smagsprøver

Kanye Wests nye album har besøg af både 6ix9ine og XXXTentacion – hør smagsprøver
Kanye West.

Det er allerede Kanye-sæson igen, og på lørdag udkommer det nye album ‘Yandhi’ sideløbende med rapperens optræden i ‘Saturday Night Live’. I går var Kanye forbi The Faders kontor, hvor han spillede nye sange og fortalte løst og fast om albummet.

Her kom det blandt andet frem, at ‘Yandhi’ har besøg af to af de seneste års mest kontroversielle rappere: 6ix9ine, der har erklæret sig skyldig i en sag omkring seksuelt krænkende adfærd med en mindreårig, og afdøde XXXTentacion, der var anklaget for blandt andet vold og frihedsberøvelse mod sin ekskæreste.

Tidligere på ugen sagde Kanye god for endnu en kontroversiel rapper, ASAP Bari, som er anklaget for seksuelt overgreb. I et opslag på sociale medier skrev Kanye, at Bari udfordrede ham, når ingen andre gjorde, og at Kanye var bange for at kalde ham sin ven, da beskyldningerne ankom på internettet. Han sammenligner situationen med XXXTentacion, kalder sin egen reaktion »some pussy shit« og skriver, at ‘cancel culture’ aldrig skal komme mellem jedis.

For lige at dvæle ved seksuelle krænkere sagde Kanye også hos The Fader, at han ville have foretrukket Louis C.K. over Adam Driver som vært til lørdagens ‘SNL’.

Kanye spillede hertil en række nye numre hos The Fader, og Ty Dolla Sign er eftersigende gæst på flere. Han sagde også, at han ville prøve at få Rihanna til at synge et hook og var eftersigende åben for input. Altså endnu et Kanye-album, som ikke er færdigt før sidste minut.

Du kan høre smagsprøver på albummet i en video fra The Fader-kontoret samt via et klip, Kanye selv har delt på de sociale medier.

Læs også: Kanye West tager sit resting bitch face til et nyt niveau i ny ’SNL’-trailer med Adam Driver

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af