Lukas Graham Instagram-hylder Kim Larsen med kendt citat og opsang til regeringen

Lukas Graham Instagram-hylder Kim Larsen med kendt citat og opsang til regeringen
Lukas Graham.

For lidt over en uge siden mistede vi Kim Larsen, og den folkekære sanger er siden da blevet hyldet vidt og bredt – blandt andet med et stort optog i fredags og DR’s mindekoncert søndag.

Nu mindes Lukas Graham også Larsen på Instagram. Det sker med ordene »Rest In Power. Kim Larsen« og et billede overskrevet med et kendt citat fra den danske nationalskjald: »Jeg kan ikke forstå, hvad en regering skal gøre godt for, hvis det ikke er for at hjælpe de svage. De stærke skal sgu nok klare sig«.

Instagram-opslaget bygger videre på Larsens citat med en opsang til regeringen – forfattet, må man formode, af Lukas Forchhammer:
»Jeg synes, vores regering skal tænke over disse ord, mens de ødelægger vores uddannelsessystem, sundhedssystem, offentlige transportsystem og en hel masse andet. Mens de dæmoniserer minoriteter og bebrejder de fattige for vores nuværende knibe, så bliver de rige rigere«.

Lukas Graham udgiver den 26. oktober deres nye album ‘3 (The Purple Album)’.

Læs også: Nekrolog: Kim Larsen var et åndeligt lejrbål, vi allesammen kunne samles omkring

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af