The Strokes, Gwen Stefani, Tyga og mange flere musikere ristes i ny omgang ’Mean Tweets’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gwen Stefani er det værste, der nogensinde er sket, Jason Mraz er det uofficielle soundtrack til lorte-grillfester, Miley Cirus er en stinkende piratluder, og Tygas bukser er ganske enkelt bare for stramme. Tonen svinger en kende i hårdhedsgrader i denne omgang ’Mean Tweets’ hos Jimmy Kimmel, hvor en række musikere får det glatte lag af en række vrede Twitterbrugere.

De celebre stakler, der udsættes for Twitter-hate i denne omgang, er Gwen Stefani, The Chainsmokers, Tyga, Imagine Dragons, Halsey, Jason Mraz, Luke Bryan, Jason Derulo, Dua Lipa, The Strokes, Pink, Elvis Costello, Schoolboy Q, G-Eazy, Luke Combs, Miley Cyrus, Korn og Nickelback (der scorer dobbelt op på diss, da de i sig selv også viser sig at være selve disset mod Korn).

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af