Ny Lil Peep-dokumentar på vej – stor instruktør er involveret

Ny Lil Peep-dokumentar på vej – stor instruktør er involveret
Lil Peep. (Foto: Facebook / Lil Peep)

Der er en mindre mediestorm i gang omkring Lil Peep for tiden.

Om lidt får vi nemlig det første posthume album fra rapperen i form af en efterfølger til sidste års ‘Come Over When You’re Sober (Part One)’, og der er mange spørgsmål om, hvordan det nye album er sat sammen, og hvem der er involveret i det.

Men en af de mest overraskende oplysninger, der er kommet fra Peeps lejr, er, at en dokumentar om rapperen er på vej. Og at filminstruktøren Terrence Malick har en finger med i spillet. Manden bag film som ‘The Thin Red Line’ og ‘The Tree of life’ er nemlig en ven af Peeps familie, og han skal fungere som executive producer på projektet.

Det fortæller New York Times, der har interviewet Lil Peeps producere, samarbejdspartnere og familiemedlemmer.

Udover filmen lyder det også, at Lil Peeps mor er meget involveret i det nye album, og at hun godkendte det posthume XXXTentacion-samarbejde ‘Falling Down’ efter at have talt med X’s mor.

Der havde ellers været kritik af samarbejdet, fordi Peep eftersigende ikke brød sig om XXXTentacion i sin levetid. Sidstnævnte rapper var nemlig anklaget for grov vold mod sin gravide ekskæreste – en anklage, rapperen tilsyneladende tilstår i en optagelse, der er leaket efter hans død.

Derudover hører vi også, at flere samarbejder med iLoveMakonnen er på vej, og at ovennævnte dokumentar muligvis også får sit eget soundtrack.

Læs også: Lil Peeps musik var ét stort råb om hjælp – hvorfor blev det ikke hørt?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af