XXXTentacions tilståelser offentliggjort i fuld længde – om overgreb, traumer og selvmordstanker

XXXTentacions tilståelser offentliggjort i fuld længde – om overgreb, traumer og selvmordstanker
XXXTentacion mugshot. (Foto: Miami Dade County Corrections/Getty Images)

Tidligere på ugen offentliggjorde Pitchfork en del af en lydoptagelse af XXXTentacion, der i samtale med nogle venner tilstår både overgreb, knivstikkeri og dødstrusler. Både de sager, han var anklaget for officielt, og sager, der umiddelbart ikke var knyttet an til ham.

Optagelsen, som Pitchfork havde anskaffet via en statsadvokat, blev anskuet som en tilståelse i forbindelse med den retssag, XXXTentacion stod overfor, da han blev skudt og dræbt i juni.

Pitchfork offentliggjorde forleden et uddrag på halvandet minut af den 27 minutter lange optagelse. Nu har de offentliggjort transskriptionen fra optagelsen i dens fulde længde, som rummer endnu flere indrømmelser på godt og ondt. Både om XXXTentacions volds- og overgrebssager, men også om hans fortid og traumer.

XXXTentacion indikerer blandt andet, at han er vokset op med en stripper som mor, som han har set folk prøve at slå ihjel. At han har set folk få skåret tungen ud, blive voldtaget. Han taler endvidere en hel del om selvmord, hvilket blandt andet får en af hans venner til at spørge: »Hvorfor er du så besat af at slå dig selv ihjel?«.

»Jeg bliver arresteret uanset hvad. Vil du helst have, jeg bliver arresteret glad eller ulykkelig? Fordi jeg går derind, og jeg slår mig selv ihjel. Og jeg ved, jeg er i stand til det. (griner, red.) Jeg går ind i det shit, og jeg slår mig selv ihjel«, lyder det blandt andet fra XXXTentacion.

»Folk var sådan: ’Du er sikkert sådan en slags n*gga, der dræber din bitch, og så dræber dig selv, er du ikke?’. Og jeg havde det sådan: Yeah«.

Læs hele transskriptionen i sin fulde længde via Pitchfork.

Læs også: Lil Pump, XXXTentacion, Swae Lee og Matuma går latin trap på ‘Arms Around You’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af