XXXTentacion tilstår bl.a. overgreb og knivstikkeri i ny lydoptagelse

XXXTentacion tilstår bl.a. overgreb og knivstikkeri i ny lydoptagelse
XXXTentacion. (Foto: Instagram / XXXTentacion)

Da XXXTentacion blev skudt og dræbt i juni, herskede der tvivl om hans blakkede fortid. Om rygterne, der florerede om ham, var sande eller ej. Han var sigtet for overgreb, systematisk vold, trusler mod samt et forsøg på kvælning af en daværende kæreste, for hjemmerøveri og for at manipulere med sine vidner. Da XXXTentacion, der i virkeligheden hed Jahseh Onfroy, døde 20 år gammel, afventede han sin retssag. I medierne fastholdt han sin uskyld til den dag, han døde.

Pitchfork har nu offentliggjort en hidtil uhørt lydoptagelse, der eliminerer XXXTentacions potentielle uskyld. I optagelsen indrømmer den nu afdøde rapper i samtale med nogle venner sig skyldig i både at have truet og tævet sin daværende kæreste samt at have stukket otte mennesker ned.

»Jeg lagde min lykke i hænderne på et andet menneske, hvilket oprindeligt var en fejl, ikke?«, siger XXXTentacion i optagelsen om sin daværende kæreste, som han troede, var ham utro. »Men hun skuffede hver gang indtil nu. Indtil jeg begyndte at fucke hende up, bruh. Jeg begyndte at fucke hende op, fordi hun begik en fejl. Og så gik det bare derfra. Nu er hun bange. Den pige frygter for sit liv. Hvilket jeg forstår«.

Tidligere i optagelsen, der i sin fulde længde strækker sig over 27 minutter, men som Pitchfork blot har udgivet et halvandet minut langt uddrag af, kommer desuden en direkte dødstrussel. »Jeg dræber den kælling, hvis hun leger med mig«, lyder det.

Udover truslerne og indrømmelserne om voldsovergreb tilstår XXXTentaion desuden knivstikkeri mod en tidligere manager samt at have begået et større kniv-overfald. I forbindelse med sidstnævnte situation efterlyste Miami New Times den skyldige i knivstikkeri mod tre uskyldige mennesker. Ingen blev dømt i sagen.

»Jeg er i New Times for knivstikkeri – hvor mange mennesker var det, de puttede i nyhederne? De sagde tre, det var otte«, fortæller XXXTentacion i optagelsen.

XXXTentacions ekskæreste var bekendt med flere af musikerens gerninger. »Hun har set det her shit. Hun ved det. Hun så, da jeg kom tilbage, efter jeg havde stukket (navnet fjernet, red.) ned i Orlando. Hun så, da jeg kom tilbage. Havde en helt ny bærbar. Ingen tårer på mit ansigt, ingen anger. Jeg vidste bare, jeg skulle i fængsel. Hun ved det. Så hun er bange. Hun tror, jeg slår hende ihjel«.

Lydoptagelsen er skaffet via Miami-Dade County statsadvokats kontor, der anskuede optagelsen som en tilståelse. Personen, der har delt optagelsen, er anonym, og navnene på de øvrige medvirkende i samtalen er ligeledes anonymiserede.

Lyt til uddraget herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af