XXXTentacion bliver interviewet om feminisme og vold mod sin ekskæreste

XXXTentacion bliver interviewet om feminisme og vold mod sin ekskæreste
XXXTentacion mugshot. (Foto: Miami Dade County Corrections/Getty Images)

XXXTentacion er af gode grunde en kontroversiel skikkelse, som mange musikmedier derfor vælger helt at undlade at dække. Endnu sjældnere ser man deciderede interviews med rapperen.

Miami New Times er en undtagelse, og de har lavet et interview med den kontroversielle rapper, som blandt andet har følgende at sige om ekskæresten, der anklagede ham for vedvarende systematisk misbrug, herunder vold mod hende under hendes graviditet:

»Hun kneppede min homie… Hun forsøgte at bestikke mig, min mor og mine folk for 3.000 dollars«, siger han, selv om journalisten korrigerer, at han nok mener ‘afpresse’ i stedet for ‘bestikke’.

Ifølge XXXTentacion blev ekskæresten banket af nogle andre, og hun anklagede eftersigende ham i stedet, fordi han havde anklaget hende for at være utro: »Stop med at tro på de motherfucking rygter. Jeg bankede ikke den kælling; hun blev overfaldet. Farvel«.

Hertil kommer interviewet også ind på feminisme, som rapperen ikke støtter: »Kvinder synes måske, at de bliver nedgjort. Men du bliver kun nedgjort, hvis du har lyst til at blive nedgjort. Kig for eksempel på Hillary Clinton. Hun stillede op til præsidentvalget, og hun blev ikke dræbt for at gøre det. Det siger det hele«, udtaler XXXTentacion.

XXXTentacion siger desuden, at »kvinder næsten er mere magtfulde en mænd«, når anklager om misbrug »bliver baseret på rygter«. Ifølge interviewet mener rapperen, at feminister ikke søger lighed, men selvstændiggørelse.

Artiklen indeholder interviews med både XXXTentacion og ekskæresten Geneva Ayala, der blandt andet fortæller om, hvordan rapperens fans begyndte at forfølge hende efter hendes anklager kom ud i medierne.

»Han inviterede altid alle sine fans til at tage til hver eneste retssag… Når jeg gik ud af retssalen og ud på gaden, hvad vil folk da gøre?«, siger hun blandt andet, mens det et andet sted lyder: »Jeg sparer sammen til at flytte et andet sted hen. Et sted på landet, hvor der ikke er nogen mennesker«.

Læs hele interviewet HER.

Læs også: Hvordan dækker man en voldsforbryder? XXXTentacion er et etisk dilemma for medierne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af