Vidneudsagn mod XXXTentacion er virkelig skræmmende

Vidneudsagn mod XXXTentacion er virkelig skræmmende
XXXTentacion.

Omtalen af den fremadstormende Soundcloud-rapper XXXTentacion har på det seneste været præget af lige så mange urovækkende historier om hans vilde temperament og komplette foragt for at overholde loven, som den har omhandlet hans musik og det aktuelle debutalbum ’17’.

Nu er der dukket en lang række skræmmende detaljer op i sagen, som satte kog i kontroversen omkring den bare 19-årige Miami-rapper sidste år. I oktober blev XXXTentacion sigtet for at have banket og forsøgt at kvæle sin gravide ekskæreste, hvilket rapperen har nægtet sig skyldig i, men forud for retssagen har Pitchfork fået fat i det fulde, 142-siders lange vidneudsagn, som mildest talt er ubehagelig læsning.

Ifølge ekskæresten blev hun dagligt truet på livet, banket med bøjler og psykisk terroriseret på grund af rapperens sygelige jalousi. Retssagen starter 5. oktober, og hvis XXXTentacion bliver kendt skyldig, kan han ende med at sidde 30 år bag tremmer, da han udover dette også er sigtet for bevæbnet hjemmerøveri i oktober 2015.

Skulle man have lyst til at læse de grufulde detaljer, kan man læse et større referat af vidneudsagnet hos Pitchfork HER.

Læs også: 10 essentielle sange i den nye bølge af rowdy Soundcloud-rap

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af