Rihanna går juraens vej mod Donald Trump: Forbyder ham at bruge hendes musik

Rihanna går juraens vej mod Donald Trump: Forbyder ham at bruge hendes musik
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images

I dag afgøres det amerikanske midtvejsvalg, hvor mere end 400 pladser i kongressen skal besættes. Derfor er præsident Donald Trump i disse dage på en massiv offensiv rundt i landet for at skubbe stemmer i republikanernes retning.

»Det er blevet sagt en million gange, men her er så en million og én – Trumps vælgermøder er som intet andet i politik«, indleder Philip Rucker, der er chef for The Washington Posts afdeling i Det Hvide Hus, et tweet: »Netop nu blæser Rihannas ‘Please Don’t Stop the Music’ ud i Chattanooga, mens hjælpere kaster gratis Trump-T-shirts ud til publikum«.

Det gider Rihanna, som blev gjort opmærksom på Ruckers tweet, til gengæld ikke finde sig i, og akkurat som Pharrell, da megahittet ‘Happy’ for nylig blev spillet til en anden Trump-forsamling, har hun nu sendt en såkaldt cease and decist, der forbyder Trump at benytte nummeret, afsted i præsidentens retning.

Læs også: Donald Trump misbruger ‘Game of Thrones’-varemærke – internettet reagerer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af