Roskilde Festival afslører 18 nye navne – masser af god hiphop

Roskilde Festival afslører 18 nye navne – masser af god hiphop
Orange Scene. (Foto: Cecilie Schmidt Jegsen/Soundvenue)

Efter sidste uges Robyn-annoncering er Roskilde Festival nu klar med en større musikpakke, der i denne omgang består af 18 navne – nogle af dem allerede med spilledage tilknyttet. Og der er virkelig mange gode sager at glæde sig over.

Dagens annonceringer:
Brockhampton – 4. juli
Christine and the Queens – 3. juli
Jon Hopkins
Jungle
Spiritualized
Tears For Fears – 3. juli
Converge – 6. juli
Denzel Curry – 4. juli
Flohio
Joey Purp
Karkhana – 5. juli
Konstrukt – 4. juli
The Maurice Louca Elephantine Band – 4. juli
Neneh Cherry
Octavian
Power Trip – 3. juli
Ross From Friends
Brenn.

For det første indeholder dagens pakke hele fem rigtig stærke og mere eller mindre friske hiphopnavne, som kommer til Dyrskuepladsen med hver deres musikalske udgangspunkt. Øverst finder man selvfølgelig kollektivet Brockhampton, der på årets Haven Festival beviste, at de virkelig er et stærkt livenavn.

Hertil er der med Octavian og Flohio booket to af Englands mest toneangivende rappere lige nu, mens Joey Purp og Denzel Curry repræsenterer henholdsvis Chicago og Floridas hiphoptraditioner.

Men hey: Dagens pakke byder på meget mere end bare hiphop. Fra Christine and the Queens’ køns- og genreudfordrende popmusik og Tears For Fears’ nostalgiparade til Jon Hopkins’ elektroniske stormløb og Ross From Friends’ lo-fi-house. Hertil bundsolide bookinger som Neneh Cherry, Jungle og Spiritualized, ej at forglemme.

Læs om vores favoritter fra dagens bandpakke HER.

Roskilde Festival anno 2019 foregår den 29. juni-6. juli. I alt 180 navne kommer til at pryde plakaten, der i øjeblikket har Travis Scott, The Cure og Robyn som hovednavne.

Læs også: Roskilde Festival: Her er vores favoritter i dagens store musikpakke

Læs også: Roskilde Festival har booket Soundcloud-rappens godfather

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af