Migos, Michael Bublé, Ariana Grande med flere synger julen ind i ‘Carpool Karaoke’-julespecial

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vanen tro har James Corden i løbet af denne sæsons ‘Carpool Karaoke’ lokket sine gæster til at synge med på en juleklassiker. Og ja, man kan mene, hvad man vil om den kære brite, men der er altså noget underligt tilfredstillende ved den årlige julespecial.

I år er det Darlene Loves klassiker fra 1963 ‘Christmas (Baby Please Come Home)’, som får en tur i den prominente karaokekaret, hvor folk som Migos, Michael Bublé, Ariana Grande, Cardi B og Paul McCartney alle byder ind på egen, karakteristiske facon.

Og så er der vel ikke andet for end med Quavos gyldne ord at ønske en Happy Dripmas.

Læs også: Kan man elske musikkens største klaphat efter 2018?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af