Se Cardi B afvise Offsets offentlige undskyldning under koncert

Se Cardi B afvise Offsets offentlige undskyldning under koncert
Cardi B og Offset på den røde løber til American Music Awards. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Offset har forsøgt at vinde Cardi B tilbage, lige siden det kom frem, at parret skal skilles. Kulminationen på Offsets ihærdige kampagne kom i går aftes, da han overraskede sin ekskone på scenen under hendes optræden ved Rolling Loud Festival i Los Angeles.

Offset kom på scenen med en buket blomster, der stavede »tag mig tilbage, Cardi«. Han greb selv mikrofonen og sagde, »jeg ville bare sige, at jeg er ked af det ansigt til ansigt og foran hele verden. Jeg elsker dig«. Men Cardi B var tilsyneladende ikke glad for Offsets afbrydelse af showet.

Som man kan se i en video fra en fan blandt publikum, blev lyset dæmpet, mens Cardi B vekslede et par ord med Offset. Derefter gik han af scenen uden at mæle et ord.

Cardi B omtalte senere hændelsen på sin Instagram: »Jeg forstår ham godt, og det kommer til at tage tid. Men jeg ved ikke, hvad der skal ske som det næste. Det gør jeg virkelig ikke«, siger hun blandt andet. Se videoerne herunder.

Læs også: Cardi B og Offset om bruddet: Cardi ændrer sin rap i ’MotorSport’ – Offset tweeter, han savner hende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af