Ariana Grande deler musikvideo til ny single ‘7 Rings’: »Jeg elsker den mere end nogle andre sange, jeg har lavet«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hjertesorger er glimrende kreativ benzin for Ariana Grande. Hendes breakup-hymne ‘Thank U, Next’ kårede vi til sidste års bedste udenlandske sang, mens ‘Imagine‘ og den kommende verdensturné stadfæstede, at sangeren er ovenpå musikalsk.

Nu er Grande tilbage med endnu en sang om kærestesorger på singlen ‘7 Rings’, der ifølge hende selv er inspireret af en gang, hvor hun købte syv ‘vielsesringe’ i Tifanny – seks til hendes venner og én til hende selv – som de i stedet brugte som venskabsringe:

»Det er mig og mine bedste venner, berusede af champagne – mig med hjertesorger – der bare giver slip og har det sjovt. Jeg elsker den her sang mere, end nogle af de andre, jeg har lavet«, udtaler Grande blandt andet.

Sangen starter med at referere den amerikanske musical-klassiker ‘My Favorite Things’, inden en husfest badet i lyserød begynder med Grande og hendes venner. At ‘7 Rings’ allerede har spillet en rolle i Grandes tidligere single, er ingen hemmelighed. I ‘Thank U, Next’ står titlen på nummerpladen i ‘Legally Blonde’-spoofen.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af