Coachella offentliggører stærkt lineup til årets festival

Coachella offentliggører stærkt lineup til årets festival
Childish Gambino i videoen til 'This Is America'.

Coachella er en af verdens største musikfestivaler med sine 250.000 besøgende årligt, fordelt på to weekender, og lineuppet er som oftest spækket med tidens hottest navne – således også i år.

Festivalen har netop offentliggjort det fulde program for årets festival, der løber i weekenderne den 12.-14. april og igen den 19.-21. Her finder man Childish Gambino, Ariana Grande og Tame Impala som hovednavne, mens plakaten også er spækket med guld længere nede.

Solange, Janelle Monáe, Anderson .Paak, Pusha-T, Blood Orange og YG er bare et lille udpluk af det fulde program, som kan ses herunder.

Kanye West var tidligere rygtedes som hovednavn på festivalen, men grundet uoverensstemmelser omkring scenens størrelse og design, valgte han at trække sig. Justin Timberlake og Rihanna har også været i spil som potentielle hovednavne, men nåede altså i sidste ende ikke plakaten.

Selvom Coachella godt nok ikke ligger direkte inden de danske sommerfestivaler, giver den alligevel et pålideligt indblik i, hvilke kunstnere, der er på festivalturné. Vi kan da i hvert fald håbe, at de danske festivaler lader sig inspirere.

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af