Kanye West har lavet en sang med unge YNW Melly – musikvideoen er fyldt med sexrobotter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år lavede Kanye West sange med helt unge rappere fra Soundcloud-generationen som 6ix9ine, XXXTentacion og Lil Pump, og han har tydeligvis fået smag for at ride med på den helt unge bølge.

Nu har han nemlig udgivet sangen ‘Mixed Personalities’ med den hypede 19-årige rapper YNW Melly.

Nummeret er at finde på Mellys nye mixtape ‘We All Shine’, der er ude i dag, og der er tale om en form for småpsykotisk kærlighedssang, der faktisk passer bedre til Kanye end mange af de tidligere samarbejder. Det her er en form for ‘808s & Heartbreak’ på Xanax.

Sangen kommer også med en spacy video, der er lavet af Cole Bennett fra Youtube-kanalen Lyrical Lemonade, der er tidens mest toneangivende platform for ung, hypet hiphop. I videoen render Kanye West og YNW Melly rundt på et sted, der halvt ligner et sindssygehospital og halvt ser ud som en form for robotskole.

Det er lidt uklart, om robotterne er pigen fra sangens tekst, men på et tidspunkt ligner det, at YNW Melly får et blowjob af en grøn trehovedet androide – men så skifter kameravinklen, og vi ser, at hun bare spiser spaghetti fra hans mave. Barnlig humor lige i Kanyes ånd, med andre ord.

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af