Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – r’n’b-stemmen fra Kendrick Lamars ‘Love’ træder i karakter

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – r’n’b-stemmen fra Kendrick Lamars ‘Love’ træder i karakter
Zacari.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Omar Apollo ‘Trouble’

En smooth basgang er alt det fundament, Omar Apollo har brug for, før hans vokal træder frem på denne silkebløde r’n’b-sang. ‘Trouble’ er førstesinglen fra en kommende ep fra sangeren, der sidste år ep-debuterede med den funky ‘Stereo’, der formentlig vil tale til fans af Tame Impala eller Moses Sumney.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Florence + The Machine ‘Moderation’

Der er end ikke gået et år, siden Florence + The Machine udgav deres seneste album ‘High As Hope’, men nu er de altså tilbage med to spritnye sange i form af ‘Moderation’ og ‘Haunted House’. Eller, det vil sige, ‘Moderation’ har de allerede spillet en del til koncerter, men nu er den bombastiske sang udgivet i en fortræffelig studieudgave, hvor Florence Welchs vokal endnu en gang formår at være overvældende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Powder ‘New Tribe’

En relativt ukendt japansk technokunstner ved navn Powder er begyndt at få en del hype, og en stor del skyldes hendes nye sang ‘New Tribe’ og dens gakkede anime-video. I videoen er sangen kun fem minutter lang, men gør dig selv den tjeneste også at tjekke sangen på Spotify, hvor den kommer endnu mere vidt omkring i de travle lydbilleder og de mørke, elektroniske afkroge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. YBN Cordae ‘Locationships’

YBN Cordae er en tredjedel af YBN-crewet, der også tæller YBN Nahmir og YBN Almighty Jay, og han fremhæves ofte som gruppens største talent. Han har på det seneste udgivet en del solomateriale, og hans nyeste sang er rigtig charmerende. Cordae rapper på ‘Locationships’ om alle pigerne i sit liv, lidt som en slags 2019-pendant til Jay-Z-klassikeren ‘Girls, Girls, Girls’. Der er godt med humor og glimt i øjet, og så er nummeret også en øjeblikkelig ørehænger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Zacari ‘Don’t Trip’

Zacari er nok bedst kendt fra sin romantiske falset på omkvædet til Kendrick Lamar-hittet ‘Love’, men nu er sangeren klar med sin første solosingle, der ganske oplagt er blevet udgivet via Top Dawg Entertainment. Det er en blid, diskret, sensuel r’n’b-sang, der lover en rigtig flot fremtid for Zacari, der forhåbentlig har et debutalbum i støbeskeen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Celeste ‘Father’s Son’

Den spirende engelske r’n’b-sanger Celeste, ikke at forveksle med metalbandet af samme navn, har udgivet en dybtfølt soulballade ved navn ‘Father’s Son’. Den let gospelklingende sang handler om fædre, der ikke er der for deres børn. Sangen ledsages af en gennemført video, hvor vi ser en række mænd og drenges forhold til biologiske såvel som åndelige fædre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Billie Eilish ‘Bury a Friend’

Hvis du tog de industrielle beats fra Kanye Wests ‘Yeezus’-album (tænk især ‘Black Skinhead’) og gjorde dem helt minimalistiske, ville vi nok få instrumentationen på Tinderbox-aktuelle Billie Eilishs nye single. Det er en ubehagelig, pulserende sang fra den fremadstormende popstjerne, og videoen er mindst lige så uhyggelig. Nummeret vil være at finde på Billie Eilishs kommende album, ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’, der udkommer 29. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Barselona ‘Samme båd’

Barselona fortsætter den solide stime af god musik, og ‘Samme båd’ er da lige den vemodige, jangly popsang, der er brug for i denne kolde tid. Det er en velfortalt fortælling om, når man først for sent opdager, at man måske skulle have gjort en større indsats i forholdet – og herefter reflekterer over, hvad man kunne have gjort anderledes. Det kunne sagtens gå hen og blive et højdepunkt på duoens kommende forårsturné.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. The Oceans ‘Without Love We’re Nothing’

Hvis man vil have lidt mere fuzz på sin musik, er der dog også ny støjrock fra danske The Oceans, der den 29. marts udgiver deres anden ep, ‘EP II’. Den skramlede førstesingle ‘Without Love We’re Nothing’ er trods sin kraftige distortion en følsom, melodisk bøn om kærlighed, der bliver sunget med så meget overbevisning, at det er svært at lade være med at tage meddelelsen til sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Perfume Genius, Empress Of & Jim E-Stack ‘When I’m With Him’

Perfume Genius har indspillet et cover af ‘When I’m With Him’ fra det nyeste Empress Of-album, ‘Us’. Empress Of optræder også selv på dette cover, og Jim E-Stack, der også producerede den oprindelige sang, har bikset en helt ny produktion sammen, der klæder Perfume Genius’ melodramatiske vokal. Den varme popsang har fået en ny, mere teatralsk dimension med denne genfortolkning.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af