Lil Uzi Vert og Diplo til Tinderbox – 10 nye navne på plakaten

Lil Uzi Vert og Diplo til Tinderbox – 10 nye navne på plakaten
Lil Uzi Vert på Wireless Festival, 2018. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

Tinderbox har tilføjet ti nye navne til årets plakat, og her er virkelig noget for enhver smag – om man er til hektisk hiphop, ungdommelig popmusik, retrorock eller pumpende EDM.

Dagens annonceringer:
Lil Uzi Vert
Diplo
Billie Eilish
Greta Van Fleet
Sigrid
The Minds of 99
Dzeko
EDX
Faustix
Loud Luxury

Lil Uzi Vert har tidligere på året udtalt, at han var »færdig med musik«, men som historien oftest går, skal man tage det med et gran salt, når rappere pensionerer sig selv. Til sommer kan amerikaneren og hans vilde liveshow opleves i Tusindårsskoven.

Billie Eilish og hendes emopop står i øjeblikket på tærsklen til et gigantisk internationalt gennembrud (debutalbummet er netop annonceret i dag, ude 29. marts), mens norske Sigrid endnu engang kommer til Danmark med sine uimodståelige humørbomber.

Diplo holdt sidste år en fabelagtig fest på NorthSide, og nu står Tinderbox så for tur, ligesom Greta Van Fleets retrorock også tager hoppet fra Aarhus i 2018 til Odense i 2019.

Dagens pakke rundes af med The Minds og 99 samt fire elektroniske navne til MagicBox-scenen: Dzeko, EDX, Faustix og Loud Luxury.

Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 27.-29. juni. På programmet er også ASAP Rocky, The Chainsmokers, Lana De Rey, Macklemore og Swedish House Mafia.

Læs også: Diplo udgiver single med fransk rapper og annoncerer ep – se videoen til ’Boom Bye Bye’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af