Hør forsmag på Arcade Fires sang til liveaction-versionen af ’Dumbo’ i ny teaser

Hør forsmag på Arcade Fires sang til liveaction-versionen af ’Dumbo’ i ny teaser
Arcade Fire på Haven. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Et liveaction-remake af Disney-klassikeren ’Dumbo’ er på trapperne med Tim Burton ved roret. Filmen, der får premiere den 28. marts, har fået en ny teaser, som inkluderer en forsmag på Arcade Fires bidrag til filmen: En ny indspilning af nummeret ’Baby Mine’ fra originalfilmen fra 1941.

Frontmand Win Butler fortæller i en pressemeddelelse, at han altid har haft et nært forhold til tegnefilmen, og at han derfor samlede hele familien til indspilningerne af nummeret. Arcade Fire-frontkvinde Regine Chassagne (der også er gift med Win Butler) på trommer og vokal, deres fælles, lille søn på triangel, Butlers mor på harpe, broren (Will Butler, der også spiller med i Arcade Fire) på theremin – og med bedstefarens gamle guitarer i spil.

»Det er en historie, vi er nødt til at fortælle igen. Meget har ændret sig siden 1941, og vi kæmper stadig for, at alle mennesker skal acceptere og hylde dem, der er på denne planet«, fortæller Regine Chassagne om deres arbejde med elefantklassikeren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af