Justin Bieber giver skideballe til troll, der påstår, at han giftede sig for at få hævn

Justin Bieber giver skideballe til troll, der påstår, at han giftede sig for at få hævn
Hailey og Justin Bieber. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Livet som en af verdens absolut største popstjerner kommer også med skyggesider, hvilket Justin Bieber har måtte erfare. I går afreagerede han på en hadefuld Instagram-kommentar skrevet af en troll-konto dedikeret til at disse den canadiske sangers ægteskab med modellen Hailey Baldwin.

Kontoen ‘jaileyisajoke’ (altså ‘Justing og Hailey er en joke’) havde skrevet følgende kommentar på Biebers Instagram: »Du er IKKE forelsket i Hailey! Du giftede dig kun for at hævne dig på Selena Gomez (Biebers ekskæreste, red.), plus Hailey sover med mænd som Shawn Mendes for fame, og hun er racist«.

Den ret vanvittige påstand fik Justin Bieber til at reagere. I et langt svar skælder han personen bag troll-kontoen ud og skriver blandt andet: »Du er barnlig, det faktum at du har en konto dedikeret til at disse min kone og mig er fuldstændig absurd (…) Det faktum, at du bruger din dag dedikeret til had, siger en del om dig, og hvis det her var en eller anden syg plan for at få min opmærksomhed, går du galt på så mange planer«.

Efterfølgende delte han et skærmbillede af udvekslingen på sin Instagram-story med en bøn til sine fans: »Lad være med at sende disse beskeder til Hailey og mig. Hvis du elsker mig, så screenshot det her og repost det overalt«.

Offentlighedens interesse for Justin Biebers privatliv har alle dage været stor, og med en enorm og verdensomspændende fanbase er det nok uundgåeligt, at der findes fanatikere, trolls og andre brodne kar imellem. Biebers skideballe er i hvert fald en påmindelse om, at der sommetider bliver overskredet nogle grænser, når fans kommunikerer med deres idoler.

Læs også: Justin Bieber annoncerer pause fra musikken – og »et kickass album ASAP«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af