Justin Bieber skriver om sit mentale helbred på Instagram: »Jeg har kæmpet en del«

Justin Bieber skriver om sit mentale helbred på Instagram: »Jeg har kæmpet en del«
Justin Bieber. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Justin Bieber gav for nyligt et meget ærligt interview til Vogue, som gik i dybden med personlige emner som den canadiske sangers ægteskab med Hailey Bieber og en slem periode i hans liv, hvor han var afhængig af både Xanax og sex og valgte at gå i frivilligt cølibat.

Her en måneds tid senere har Bieber så valgt at give offentligheden en ekstra opdatering på sit mentale helbred. Det gør han i teksten til et Instagram-billede, hvor han ses i selskab med sin manager Scooter Braun og Kanye West.

»Jeg har kæmpet en del. Føler mig bare super distanceret og mærkelig… Jeg kommer altid tilbage, så jeg er ikke bekymret, ville bare række ud og bede jer om at bede for mig«, skriver han blandt andet.

Vogue-interviewet malede et ret nuanceret billede af Biebers skrøbelige psyke, og han fortalte blandt andet, at hans misbrug af Xanax skyldtes en masse skam over ting, han havde gjort. Det virker dog til, at han er håbefuld om, at det hele nok skal vende på et tidspunkt.

Læs også: Justin Bieber lancerer eget tøjmærke – referencer til Yeezys monokrome looks

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af