Sophie Turner forestillede sig, at King Joffrey var Justin Bieber

Sophie Turner forestillede sig, at King Joffrey var Justin Bieber
Sansa Stark og King Joffrey.

Nogle skuespillere trækker på egne erfaringer, når de skal leve sig ind i deres karakter. Men hvordan gør man lige det, når man spiller Sansa Stark i ‘Game of Thrones’ fiktive, dragebefængte og middelalderlænende univers? Jo, ser du, det er her, Justin Bieber kommer ind i billedet.

Sansa spilles som bekendt af Sophie Turner, som i anledning af ‘Game of Thrones’ snarlige comeback har givet et stort interview til Rolling Stone Magazine sammen med kollegaen Maisie Williams, der spiller Arya Stark.

Her kommer Turner ind på, hvordan seriens to skabere, David Benioff og D. B. Weiss, ville have hende til at tænke på Justin Bieber i forbindelse med den sadistiske King Joffrey. Det er dog ikke helt så slemt, som det lyder.

Det er nemlig først senere, at Sansa Stark finder ud af, at Joffrey er en værre møgunge; i starten er hun dybt betaget af den unge konge, selvfølgelig uden at kende ham, og det var denne her barnlige idolisering, som Benioff og Weiss ville have frem i Turners portræt af Sansa.

»I starten ser hun verden gennem rosentonede briller. Hun er fuldstændig uvidende om, hvem den royale familie er. Det er som en hvilken som helst Justin Bieber-fan – de ved ikke, at Justin har et mørke omkring sig«, fortæller Turner, der som ung var »en Belieber med en hel væg i mit soveværelse dedikeret til ham. David og Dan (Benioff og Weiss, red.) sagde altid til mig: ‘Se på Joffrey som om han er Justin Bieber og forestil dig det liv’. Det er tricket – sådan får man Sophie til at spille skuespil!«.

Den ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’ får premiere på HBO Nordic og C More 15. april.

Læs også: Sophie Turner taler ud om SoMe-backlash efter at have afsløret ’Game of Thrones’-slutningen til venner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af