The Prodigys Keith Flint er død

The Prodigys Keith Flint er død
Keith Flint på NorthSide i 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Keith Flint fra The Prodigy er død, han blev 49 år gammel. Det skriver The Guardian, BBC og en stribe andre engelske medier.

Sangeren fra det britiske rave-band blev efter sigende fundet død i sit hjem i Essex mandag. Politiet blev mandag morgen kaldt til Flints hjem: »Vi mødte op, og desværre blev en 49-årig mand erklæret død på stedet. Hans familie er blevet underrettet. Dødsfaldet bliver ikke betragtet som mistænkeligt«, har en talsmand for Essex politi udtalt.

The Prodigy har via Facebook delt følgende meddelelse: »Det er med dybeste chok og bedrøvelse, at vi kan bekræfte, at vores bror og bedste ven Keith Flint er død. En sand pioner, innovatør og legende. Han vil for altid være savnet.

Keith Flint blev en del af The Prodigy i 1990 efter at have mødt bagmand Liam Howlett til et rave. Danseren og sangeren Flint blev efterfølgende frontmand side om side med rapperen Maxim, og The Prodigy var op gennem 90’erne et af de mest ikoniske rave- og big beat-acts i verden, som var med til at bringe den elektroniske musik ind på hitlisterne.

Flint leverede blandt andet vokal til nogle af gruppens største hits som ‘Breathe’ og ‘Firestarter’, mens han sideløbende blev kendt for sin frisure og energiske sceneoptræden.

I alt syv album nåede Flint at udgive med The Prodigy, senest ‘No Tourists’ i 2018.

Opdatering: The Prodigys Liam Howlett har skrevet følgende på gruppens Instagram: »Nyheden er sand. Jeg kan ikke tro, at jeg siger det, men vores bror Keith tog sit eget liv over weekenden. Jeg er i chok, fucking sur, forvirret, mit hjerte er knust ….. r.i.p. bror Liam«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af