Danske Sleiman sagsøger 6ix9ine efter uoverensstemmelser om ikke-udgivet samarbejde

Danske Sleiman sagsøger 6ix9ine efter uoverensstemmelser om ikke-udgivet samarbejde
6ix9ine.

Den danske rapper Sleiman har sagsøgt 6ix9ine, der lige nu afsoner en fængselsdom. Det sker efter, at 6ix9ines pladeselskab har nedlagt forbud mod, at Sleiman udgiver nummeret ‘Red Bandnna [sic]/Black Hoodie’, som han optog med 6ix9ine i 2018. Det skriver TMZ.

Sleiman købte angiveligt rettighederne til nummeret for 88.000 euro fra 6ix9ine personligt, men da den danske rapper begyndte at arbejde på at udgive nummeret, lagde pladeselskabet 10k Projects sig i mellem. Selskabet hævder, at de har eksklusive rettigheder til 6ix9ines musik og at sangen derfor ikke kan udgives uden deres tilladelse – selvom Sleiman har opkøbt rettighederne fra 6ix9ine selv.

Ifølge TMZ har 10k Projects truet med at sagsøge Sleiman, hvis han skulle forsøge at udgive nummeret online. Men nu er den danske rapper altså gået til modangreb.

I retsdokumenterne fremgår det, at Sleiman ønsker, at en dommer erklærer ham nummerets retmæssige ejer og at han får 6ix9ine til at tilbagebetale de 88.000 euro – over 650.000 danske kroner – som erstatning for hele miseren.

Læs også: Se YG gå i kødet på 6ix9ine under Coachella-koncert med nyt nummer ‘Stop Snitching’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af