Hør Diplos remix af Lil Nas X’s ‘Old Town Road’

Hør Diplos remix af Lil Nas X’s ‘Old Town Road’
Diplo, Lil Nas X og Billy Ray Cyrus til Stagecoach Festival 2019. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Stagecoach)

Snakken om Lil Nas X’s virale hit ‘Old Town Road’ er vel så småt ved at stilne (selv om sangen stadig ligger nummer et i USA), men Diplo kommer nu til undsætning og puster lidt til ilden igen. Han har nemlig udgivet et helt nyt remix af nummeret.

Nærmere bestemt er der tale om et remix af den remix-version, Billy Ray Cyrus gæstede kort tid efter, at nummeret gik viralt. Så det er altså teknisk set et remix af et remix. Og meget passende er der da også tilføjet en tredje hest på coveret til Diplos version, ligesom der kom en ekstra hest, da Cyrus’ kom med.

Lil Nas X og Billy Ray Cyrus troppede desuden op til Diplos koncert på den amerikanske countryfestival Stagecoach i forgårs og gav den første liveoptræden af ‘Old Town Road’ nogensinde.

Diplo har gang i mange ting for tiden. Han har lige udgivet album med supergruppen LSD, og så foretog han for nyligt et genreskift til country under sit borgerlige navn Thomas Wesley. Netop derfor kommer det måske ikke som den helt store overraskelse, at han kaster sig over country/hiphop-fusionen ‘Old Town Road’.

Læs også: Er country-trap fremtiden? Soundvenues hiphop-podcast snakker Lil Nas X’ ‘Old Town Road’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af