Posthumt Avicii-album annonceret – første single lander i næste uge

Posthumt Avicii-album annonceret – første single lander i næste uge
Avicii. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

April måned markerer 1-års dagen for den svenske verdenskendte DJ og producer Aviciis, pludselig død. Nu har stjernens familie annonceret et posthumt album under titlen ‘Tim’ – efter Aviciis borgerlige navn Tim Berling – der rammer gaden 6. juni.

Allerede på onsdag næste uge kan vi forvente den første single, ‘SOS’. Familien har udsendt en pressemeddelelse, der forklarer, hvordan albummet er kommet til live:

»Han efterlod sig en stor samling af næsten færdige sange sammen med noter, email-samtaler og sms’er omkring musikken. De sangskrivere, Tim samarbejdede med på albummet, har fortsat processen for at komme så tæt på hans vision som muligt. Siden Tims død har familien besluttet ikke at have musikken låst væk – i stedet vil de gerne dele den med hans fan over hele jorden«, lyder det blandt andet.

Familien har også udgivet en behind the scenes-video, der viser, hvordan albummet ‘Tim’ er blevet til. Overskuddet for albummet går til den nyligt oprettede Tim Berling-fond, som er dedikeret til at forebygge psykisk sygdom og selvmord.


Avicii
blev fundet død 20. april 2018 under et ferieophold i Muscat, Oman. Det kom senere frem i obduktionsrapporten, at DJ’en havde taget sit eget liv. Han blev kun 28 år gammel.

Læs også: Hans Philip annoncerer flere solokoncerter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af